12 november, 2014

Trendcsatornából tört ki a GBP/USD -long GBP/USD brekout from a trendchannel - longA GBP/USD árfolyama egy csökkenő ékben mozog napos bontáson. Ez a csökkenő ék tartalmaz egy eső trendcsatornát 4 órás bontáson. Az árfolyam kilépett az említett trendcsatornából az éjszaka folyamán.Továbbá az árfolyam egy dupla csúcs (vagy esetleg egy füles csésze) alakzat nyakvonala fölé tudott emelkedni 4 órás időtávon. Valamint az RSI(14) az 50-es érték fölé emelkedett ugyanezen az időtávon.Ha az árnak sikerülne a trendcsatorna fölött maradnia, megpróbálkozhatunk egy long pozíció nyitásával a duplacsúcs nyakvonala felett. A célár a csökkenő ék felső vonalához tehető.Szükséges azonban megjegyeznem, hogy egy újabb erőteljes emelkedéshez szükség van egy azt megelőző rövidebb korrekciós szakaszra. Ezt támasztja alá az RSI(14) túlvett állapota is órás perióduson.

The price of the GBP/USD is moving in a descending wedge on daily period. The falling wedge includes a downward trend channel on period H4. The price broke above the upper line of the trendchannel during the night.

Furthermore the price could rise above the neckline of a „double top” (or perhaps a „cup and handle”) pattern on period H4. In additon, the RSI(14)could go over the value 50 on the same time period.

If the price could stay above the broken trend channel we can open a long position, but only above the neckline of the double top. We can take the target price to the upper line of the descending wedge.

I need to mentioned that, a further strong increase of the price requires a shorter correction movement before the increasing. The RSI(14) is overbought on period H1 which support a small correction.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése