09 november, 2014

Át tudja-e törni az EUR/GBP árfolyama az előtte tornyosuló ellenállásokat? - 2. nekifutás Can the EUR/GBP go through the resistance lines? - 2. attemptLegutóbbi bejegyzésemben említettem, hogy az EUR/GBP grafikonján egy duplaalj alakulhat ki órás bontáson, továbbá az RSI(14) is az 50-es érték fölött mozog. Mára egy „dupla/tripla alj” alakzat alakult ki, mely 4 órás bontáson is látható. Ráadásul az RSI(14) már 4 órás bontáson is túljutott az 50-es értéken.

A pozitív jelzések ellenére egy hármas ellenállás állja útját a grafikon felfelé történő elmozdulásának. E hármast egy csökkenő trendvonal, a tripla alj nyakvonala és a 100-as mozgóátlag alkotja.
Ha az árfolyam át tudna törni ezen hármason, lehetőségünk adódna egy jó long pozíció nyitására, melynek minimum célárát 0,7909-re tehetnénk.I mentioned in my latest article that, the graph of EUR/GBP could draw a double bottom on period H1, added the RSI(14) move over the value 50. Now the „double/triple rounding bottom” is visible on period H4 as well. Added the RSI(14) went through the value 50, on period H4 as well.

Despite the positive signs there is a triple resistance in front of the price. These are the downward trendline, the neckline of the „triple bottom” pattern and the moving avarage 100. If the price could go through these, we will have a good chance to open a long transaction, where the minimum target price is 0,7909.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése