16 június, 2015

BUX1512 short újranyitásra felkészülés



A mai kereskedés folyamán zártam a május végi bejegyzésemben említett BUX1512 shortot 21.725-ös átlagáron. A célár egyébként 21.500 volt, azonban a főbb indexekben egyre alakulnak a kalapács gyertyák az utóbbi napokban, így korrekcióra számítok itthon is.

Úgy tervezem, hogy még a hét során újranyitom a shortokat 22.000 és 22.200 között sávosan – maximum 22.500-ig várok felszúrást, de az utóbb megjelölt szint fölött már gyanússá válik az újranyitandó short pozi.

Az újranyitás(oka)t persze okosan kell végrehajtani (akár egészen csütörtök délutánig halasztva), hiszen a csütörtöki kereskedést jelentősen befolyásolhatja mind a szerda esti FED Nyíltpiaci Műveletek Tanácsának ülése illetve a FED sajtótájékoztató, mind a csütörtöki Eurogroup értekezlet és az Európai Hosszútávú Refinanszírozási Műveletek kapcsán érkező hírek.

(Egyelőre gyorsan csak ennyit volt időm írni, illetve a grafikonok sincsenek túlspirázva. A grafikonokon a mai napi gyertya képe természetesen még változhat a következő 1,5 órában.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése