24 június, 2015

GBP-CAD short



Teljesült a függő megbízásom a GBP-CAD devizapáron, a nyitási elv ugyanaz mint az előző short ügyletemnél kiegészülve azzal, hogy az árfolyam a mai nap során elkezdte tesztelni az emelkedő trendvonalat H4-en.


Nem örülök neki, hogy teljes gyertyával képes volt a vízszintes trendvonalam fölé zárni a kis mocsok :) de legalább hosszú felső kanócú gyertyát produkált, bízok benne, hogy az épp alakuló gyertya egy megerősítő eső gyertya lesz.


Remélem ez már jobb kimenetelű lesz mint az előző ügyletek, egyet nullában zárt a stopom, a másik esetén pedig bizonytalankodva ugyan, de töröltem a függő short megbízásom. Egyébként nem ez lesz a legszerencsésebb devizapárom.

____________________________________________________________________________________________________
My pending order is fulfilled on the GBP-CAD currency pair, the opening theory is the same as my previous trade plus that, the price begun to test the upward trendline on H4 time frame.

I am not too happy for that, the price movement drew a whole upward candlestick above my horizontal trendline, but at least it has got a long upper shadow. If the current candlestick would be a confirmatory falling candlestick, that could help to me in my short transaction.

I hope this transaction will be better than the previous two, at the first time the stop loss closed in zero my trade, at the second time I cancelled my pending short order. Otherwise this would not be my luckiest currency pair.

2 megjegyzés:

  1. Zártam az ügyletet +25 pipnél és újra visszaraktam a függő megbízást 1,9460-ra. :)

    I closed this trade, the result of it is +25 pip, and after it, I placed a pending short order to 1,9460 again.

    VálaszTörlés
  2. Ajánlat módosítva 1,9480-ra.
    Order modyfied to 1,9480.

    VálaszTörlés