27 január, 2015

USD-CAD short




Az USD-CAD árfolyam tört egy emelkedő trendvonalat órás perióduson. Jelenleg az esés utáni konszolidációs szakaszban tart. Ezt követően egy trendirányú elmozdulást valószínűsítek. (Ez a gyertyaformáció nagyon hasonlít egy árbócszalagra.)

Vagyis a jelenlegi szintek alkalmasak lehetnek egy short pozíció megnyitására. A korábbi mélypont már ellenállásszintként funkcionálhat 1,2408-nál. A 100-as mozgóátlag (rózsaszín) támaszként szolgálhat egy rövid ideig. Célárként akár az 1,2285 is elérhető lehet.


The exchange rate of the USD-CAD broke down an upward trendline on hourly time frame. Currently the price is in it’s consolidation period. After this period I expect that, the price go further to the direction of the previous movement. (This candlestick pattern is so similar as a ’pennant’.)

This means that the current levels could be used to open a short position. The previous bottom at 1,2408 can function as a resistance. The MA100 can serve as a support for a short time. Target price: the price could may reach the level of 1,2285.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése