29 január, 2015

S&P500 shortFel kell ismernünk, hogy a NASDAQ index árfolyama egy szimmetrikus háromszögben mozog december óta. A legfontosabb kérdés az, hogy a támasz vagy az ellenállás lesz-e az erősebb. (Én azt gondolnám lefelé haladunk majd tovább.)


Az RSI hetes időtávon csökkenő trendben mozog. Hetes időtávon a 100-as mozgóátlag és a legalsó trendvonal együttese támaszként szolgálhat egy ideig.


Havi perióduson az utolsó 3 gyertya egy trendfordító alakzatot formál. Havi időtávon a 21-es mozgóátlag és a legalsó trendvonal együttese támaszként szolgálhat. Az RSI visszapattant a túlvettséget jelentő szintről.


We have to recognize that, the price of the NASDAQ index moves in a symmetrical triangle since December. The most important question is that, which will be the stronger, the resistance or the support.  (I think the downward direction will be the right.)

The RSI moves in a downward trend in weekly period. The MA100 and the lowest upward trendline together can functions as a double support for a time.

The last 3 candles form a reversal candlestick pattern. The MA21 and the lowest upward trendline together can functions as a double support for a time on monthly period. The RSI rebounded from the overbought level.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése