01 szeptember, 2015

USD-JPY shortAz USD-JPY grafikonján egy fej-váll alakzat kezd kialakulni H1 időtávon. Az alakzat akkor validálódik, amennyiben az emelkedő trendvonalak letörésre kerülnek.
A Bollinger szalagok összeszűkülése szintén erőteljesebb elmozdulást sejtet. Felülről a 200-as mozgóátlag már ellenállásként funkcionál, míg alul a 100-as mozgóátlag személyében lelhet támaszra az árfolyam ideig-óráig.
Az RSI csökkenő trendben mozog és az 50-es szintet teszteli. Továbbá ennek kapcsán azt is érdemes megemlíteni, hogy az RSI már augusztus 26 óta nem tudott a középvonal alá süllyedni. Amennyiben ez megtörténik, az szintén az erőteljesebb mozgás bekövetkeztét valószínűsíti.

The price movement of the USD-JPY began to form a head and shoulders candlestick pattern on H1 time frame. The pattern will confirm by the breaking of the upward trendlines.

The narrowing of the Bollinger Bands a good signal for that, there could come a stronger price movement. The 200’ moving average functions as a resistance, while the 100’ moving average could be a support for a time.

The RSI moves in downward trend and tests the level of 50. Furthermore I need to mention that, the RSI could not decreased the value of 50 since 26th of August. I think that, if the indicator fall below  the value of 50 finally, there could come a stronger decreasing in the exchange rate.

1 megjegyzés:

  1. Szia,
    Egy ideje figyelem a beszállóidat. Gratulálok hozzájuk.
    USD/JPY Különösen bejött.

    Csak igy tovább

    VálaszTörlés