13 február, 2015

GBP-USD shortA GBP-USD árfolyama tört egy rövidtávú trendvonalat órás időtávon. A tegnapi este és a ma reggel kialakított árfolyamcsúcsok alapján divergencia volt felfedezhető az árfolyam és az RSI mozgása között. Ma délután az árfolyam kirajzolt egy hullócsillag alakzatot. Az RSI csökkenő trendben mozog.

Amennyiben az RSI értéke az 50-es szint alá süllyed, jó eséllyel nyithatunk short pozíciót. Célár a következő vízszintes trendvonal 1,5325 szintnél. A veszteségvágó megbízást a hullócsillag gyertya kanóca fölé helyezzük el. A pozíció ellen szól, hogy a trend emelkedő napos időtávon.


 

The exchange rate of the GBP-USD broke down a short term upward trendline on hourly time frame. In the period from yesterday evening to today morning the price and the RSI moved in opposite directions. This divergence could be a short signal. The price formed a ’shooting star’ candlestick pattern today afternoon.

If the RSI decrease below the value of 50, you will have a good chance to open a short transaction. The target price is the next horizontal trendline at 1,5325. Place the stop loss over the shadow of the shooting star candlestick. Against my transaction, the daily trend is upward.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése