16 december, 2014

Hatalmas hullócsillag az EUR/GBP – A huge shooting star on the chart of the EUR/GBPAz EUR/GBP árfolyama az nagy-britanniai inflációs adatra (fogyasztói árindex) a trendcsatorna fölé lendült, azonban a kitörési kísérlet falsnak bizonyult és a grafikon egy hosszú kanócú hullócsillag gyertyát rajzolt órás időtávon.


Ez a gyertyatípus trendfordító jelzésnek számít a technikai elemzésben. Ezt követően egy eső gyertya alakult ki, mely megerősíti a trend fordulását órás időtávon. Az RSI az 50-es értéket teszteli H1-en és a 70-es szintről fordult le H4 perióduson.
 

The Consumer Price Index (CPI) data gives boost to the EUR/GBP exchange rate, which broke out from a trend channel. It was false break out, and the graph drew a shooting star candlestick pattern with a very long shadow on H1 time frame.

This type of the candlesticks is a trend change signal in the technical analysis (TA). After this candlestick the next was a falling candlestick, what confirmed the changing of the trend’s direction on hourly time frame. The RSI is testing the value of 50 on H1 time frame, and rebounded from the value of 70 on H4 time frame.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése